Література
У пропонованому довіднику розглядається сучасний стан систем управління якістю у харчовій промисловості та їх значення для стабільного розвитку підприємств. Описується сучасне харчове законодавство ЄС та особливості міжнародно визнаних стандартів на продукти харчування, таких як IFS (міжнародний стандарт на продукти харчування) та BRC Global Standart – Food (світовий стандарт на харчові продукти Британського консорціуму роздрібних торгівельних організацій) та інших. У книзі подано рекомендації з розробки, впровадження та ефективного функціонування системи управління якістю.
Книга буде цікавою для спеціалістів харчової промисловості, науковців, викладачів, а також для широкого кола читачів, яких хвилюють проблеми безпечності та якості харчових продуктів.
- Перекладено з німецької
- Видається українською мовою
- Вихід з друку: вересень 2006 року
- Об’єм 300 сторінок, ціна 250 грн
- Основні теми, які висвітлюються у книзі:
- 1. Що таке якість.
- 2. Мета системи управління якістю.
- 3. Основні вимоги Європейського законодавства щодо продуктів харчування.
- 4. Короткий опис найбільш поширених стандартів на продукти харчування.
- 5. Створення на підприємстві передумов для запровадження системи управління якістю.
- 6. Концепція НАССР.
- 7. Розробка посібника з управління якістю на підприємстві.
- 8. Впровадження системи управління якістю.
- 9. Перевірка ефективності функціонування системи управління якістю на підприємстві.
Якщо Ви бажаєте придбати представлену книгу, заповніть, будь-ласка, заявку.